Image Alt

Over ons

Wat is all it takes Personal Training?

Een revolutie in de Twentse fitnessindustrie! Met twee privé studio’s op toplocaties in Hengelo, waar je aan je fitheid werkt zonder contracten, maar wel met toewijding. Jouw toewijding en onze coaching zorgen samen voor echte resultaten. Wij doen het namelijk echt anders dan die 13 in een dozijn sportschool. Super lekkere intensieve fitness-sessies met je eigen Personal Trainer, met op de achtergrond een lekkere ‘musicgroove’, zorgen voor een fijne portie ‘Sweat en Smile’.

Waarom all it takes Personal Training

Why? Omdat jij je toch ook fit en gezond wilt voelen? Zowel fysiek als mentaal. Omdat jij toch ook op alle vlakken in je leven succesvol wilt zijn? Omdat je je comfortabel wilt voelen in je relatie, bij je gezin, op je werk, binnen je eigen bedrijf en ZEKER wat betreft je eigen gezondheid en fitheid. Wees eerlijk tegen jezelf en haal het beste uit jezelf. Durf je doelen concreet te maken. Word wie je wilt zijn. Ga zo fit en vitaal mogelijk door het leven, dan geniet je optimaal van al het moois dat het je te bieden heeft.

Wat doet all it takes Personal Training

45 minuten van fysieke en mentale inspanning. Jij alleen, samen met je personal trainer. Een inspanning waarbij je jezelf doet verassen en die je niet uitschakelt voor de rest van de dag. Dat is ons doel.

But that’s not all! Om in shape te komen, en te blijven, helpen wij je ook focussen op al die andere uurtjes in de week. Hoe staat het met jouw andere gezondheidsgedragingen? Wat eet je? Wat drink je? Hoeveel uur zit je op een dag? Wij helpen je daarbij. Zonder dat het ten koste gaat van het Grote Genieten van het leven. Wij helpen je jouw leefstijl aanpassen op een manier die bij jou past. Een levensstijl die jij volhouden die dus voor structurele verandering zorgt.

Last but not least! Verwacht geen dril sergeanten bij ons. We schreeuwen niet. We laten je niet ‘breken’. Je gaat niet kruipend naar huis. We zien onszelf toch liever als fitness-professional; een partner die jou helpt een fittere versie van jezelf te worden. En te blijven ;).

Contact opnemen

All it takes Hengelo 
Oversteweg 2
7556 TZ Hengelo(ov)
Bel: 06 27 62 39 40

Nieuwste blog

    No posts were found.

You don't have permission to register
X