Bootcamp-Hengelo

Bootcamp Hengelo

Bootcamp

Onze Bootcamp is een combinatie van lekker hardlopen gecombineerd met een bootcamp. In de natuur trainen op een afwisselend parcours om zodoende alle motorische vaardigheden te trainen. Een volledige full body workout maar dan in kleine groepsvorm. Hierbij wordt gewerkt aan je kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

De trainingen bestaan uit onder andere hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. De combinatie van deze 3 vormen zorgt ervoor dat je in een relatief ‘korte’ tijd een volledige full-body workout hebt gehad. We gaan dan met een kleine groep op weg naar een steeds andere locatie. Zo houden we het lekker afwisselend en genieten we ook nog eens maximaal van alles wat de mooie buitengebieden van Twente te bieden hebben.

Onze trainers zorgen ervoor dat de bootcamp sessies zodoende worden aangepast dat ze aansluiten bij jouw doelen. Zo zorgen wij ervoor dat de bootcamp leuk en effectief wordt gemaakt voor iedere deelnemer. Dit doen wij volledig volgens ons ‘3V-model’’: variatie, vies worden & vrolijkheid

Wat maakt Running Bootcamp zo leuk?

  • De hoeveelheid variatie;
  • Het kan met én zonder attributen;
  • Het aandeel lopen gebruiken we als pauze, maar kan ook volgens de bootcamp principes uitgevoerd worden;
  • Vies en nat worden mag;
  • Verdeling van oefening gedurende de training
  • Gezelligheid en fanatisme door te trainen in een groep;
  • De bootcamp heeft uitstekende aansluiting op Obstacle Runs zoals bijvoorbeeld Ultimate Buffalo, Trailrunning en Mud Races.

Wil je meer weten over deze bootcamp of één van onze andere trainingen, neem dan contact met ons op. Bel (06 27 62 39 40), mail, vul het contactformulier hieronder in of stuur ons simpelweg een appje. We vertellen je graag meer over hoe een bootcamp aansluit bij jouw doelen en nodigen je van harte uit om een keer gezellig met ons mee te trainen!  

Ik wil meer informatie

Onze trainingen

Heb je minimaal 12 weken een goede basis gelegd met personal training? Dan zijn onze Small Group Trainingen een mooie aanvulling of vervolg. 

Omdat je met een kleine groep traint, krijg je ook in deze setting optimale aandacht en begeleiding van ons. Er zijn diverse mogelijkheden in groepsverband. Benieuwd naar al onze trainingsvormen, kijk dan eens op onze diensten pagina.

You don't have permission to register
X