Image Alt

Over ons

Wat doet All It Takes personal training?

45 Minuten fysieke en mentale inspanning. Jij samen met je personal trainer. Verras jezelf en ga na je training moe, voldaan én vol energie de deur bij ons uit. Met een grote glimlach. Dat is ons doel.

Maar daar stopt het niet. Om in shape te komen – en te blijven – helpen wij je ook focussen op al die andere uurtjes in de week. Hoe staat het met jouw andere gezondheidsgedragingen? Wat eet je? Wat drink je? Hoeveel uur zit je op een dag? Wij helpen je inzicht te krijgen, zonder dat het ten koste gaat van het Grote Genieten van het leven. Wij helpen je jouw leefstijl aan te passen op een manier die bij jou past. Een levensstijl die jij volhoudt en die dus voor structurele verandering zorgt.

Last but not least! Verwacht geen drilsergeanten bij ons. We schreeuwen niet. We laten je niet ‘breken’. Je gaat niet kruipend naar huis. We zien onszelf toch liever als fitness-professional; een partner die jou helpt een fittere versie van jezelf te worden. En te blijven ;).

Wat is All It Takes personal training?

Haalbare doelen, een programma op maat én meetbare resultaten. Niet dankzij ingewikkelde trainingen, moeilijke apparaten of fabelachtige recepten. Maar met twee studio’s in Hengelo, waar je aan je fitheid werkt zonder contracten, maar wel met toewijding. Jouw toewijding én onze coaching zorgen samen voor echte resultaten. Wij doen het namelijk echt anders dan die 13 in een dozijn sportscholen. Constructieve fitness-sessies met je eigen Personal Trainer, die exact weet wat voor jou structurele verandering gaat brengen. Lekker trainen mét resultaat. En met plezier.

Wij zijn erg benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Staat er binnenkort een groot sportevenement op het programma, ben je herstellende van een blessure of wil je simpelweg een fittere versie van jezelf worden? Wij horen het graag van je. Bel (06 27 62 39 40), mail of stuur ons simpelweg een appje en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

WAAROM ALL IT TAKES PERSONAL TRAINING

Omdat jij je toch ook fit en gezond wilt voelen? Zowel fysiek als mentaal. Omdat je je comfortabel wilt voelen in je relatie, bij je gezin, op je werk en ZEKER wat betreft je eigen gezondheid en fitheid. Wees eerlijk tegen jezelf en haal het beste uit jezelf. Ook jij kunt een verandering doormaken. Durf je doelen concreet te maken. Word wie je wilt zijn. Ga zo fit en vitaal mogelijk door het leven, dan geniet je optimaal van al het moois dat het je te bieden heeft.

You don't have permission to register
X