Image Alt

Over ons

Wat is all it takes Personal Training?

Een revolutie in de Twentse fitnessindustrie. Niet dankzij ingewikkelde trainingen, moeilijke apparaten of fabelachtige recepten. Maar met twee studio’s in Hengelo, waar je aan je fitheid werkt zonder contracten, maar wel met toewijding. Jouw toewijding én onze coaching zorgen samen voor echte resultaten. Wij doen het namelijk echt anders dan die 13 in een dozijn sportscholen. Constructieve fitness-sessies met je eigen Personal Trainer, die exact weet wat voor jou structurele verandering gaat brengen, zorgen voor een fijne portie ‘Sweat en Smile’.

Waarom all it takes Personal Training

Why? Omdat jij je toch ook fit en gezond wilt voelen? Zowel fysiek als mentaal. Omdat je je comfortabel wilt voelen in je relatie, bij je gezin, op je werk en ZEKER wat betreft je eigen gezondheid en fitheid. Wees eerlijk tegen jezelf en haal het beste uit jezelf. Durf je doelen concreet te maken. Word wie je wilt zijn. Ga zo fit en vitaal mogelijk door het leven, dan geniet je optimaal van al het moois dat het je te bieden heeft.

Wat doet all it takes Personal Training

45 minuten van fysieke en mentale inspanning. Jij samen met je personal trainer. Een inspanning waarbij je jezelf verrast en die je niet uitschakelt voor de rest van de dag. Dat is ons doel.

Maar daar stopt het niet. Om in shape te komen – en te blijven – helpen wij je ook focussen op al die andere uurtjes in de week. Hoe staat het met jouw andere gezondheidsgedragingen? Wat eet je? Wat drink je? Hoeveel uur zit je op een dag? Wij helpen je inzicht te krijgen. Zonder dat het ten koste gaat van het Grote Genieten van het leven. Wij helpen je jouw leefstijl aanpassen op een manier die bij jou past. Een levensstijl die jij volhoudt en die dus voor structurele verandering zorgt.

Last but not least! Verwacht geen drilsergeanten bij ons. We schreeuwen niet. We laten je niet ‘breken’. Je gaat niet kruipend naar huis. We zien onszelf toch liever als fitness-professional; een partner die jou helpt een fittere versie van jezelf te worden. En te blijven ;).

You don't have permission to register
X