Image Alt

Coaching

PROMEG

Missie

PROMEG wil mensen leren hoe ze zichzelf keer op keer een goed gevoel kunnen geven.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat door de steeds sneller wordende maatschappij, waarbij overload, stress, burnouts en onbalans worden gesignaleerd, het mentale aspect van de mens enorm op de proef wordt gesteld. Met een doordacht programma bieden wij mensen de oplossing om zichzelf mentaal te coachen naar keer op keer een goed gevoel.

Waarom Mental Coaching Gewoon Doen?

Mental Coaching Gewoon Doen leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt ZIJN. Het is niet louter een methode, het is een manier van zijn… als ondernemer, leider, collega, partner, ouder, teamleider, leraar, werkgever of werknemer.

Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven, maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. Het geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens (jezelf).

Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en dat met een gezond verstand. Je leert beter omgaan met je emoties en te leven vanuit je centrum, leert je gedrag te sturen.

Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline. 

Waarom de opleiding Gewoon Doen?

Het leven is niet alleen een leerproces, het is ook een groeiproces in het ontwikkelen naar een hoger bewustzijn. De opleiding Gewoon Doen is anders dan reguliere opleidingen. Om je in je element te voelen moet je leren hoe je eigen systeem functioneert, moet je meer kennis over jezelf hebben. Heel veel mensen zijn slim en intelligent, maar dat is niet de basis om gelukkig te zijn. Doordat je meer kennis hebt over jezelf, ontstaat er een enorme hoeveelheid creatief vermogen dat je kunt aanspreken. Volgens ons kan bijvoorbeeld een accountant zijn beroep beter uitoefenen wanneer hij ook Mental Coaching beheerst, omdat hij dan veel meer met afstand naar de mensen kan kijken en ze beter kan adviseren.

Vooral in deze tijd heb je veel te maken met mentale spanningen. Gewoon Doen moet je zien als een proces. Als investering in jezelf. Groeien in Zelfbewustzijn. Je bent steeds meer in staat om oude programmering te vervangen door nieuwe. Stap voor stap, woord voor woord.

Het Gewoon Doen! Niet meer wantrouwend zijn tegenover het programmeren van je onderbewustzijn. Je weet dat het begint bij je gedachten. Het heeft gewoon tijd nodig. Blijf luisteren, blijf kijken, blijf leren en blijf met jezelf praten. Het is heel goed mogelijk om een geweldige carrière op te bouwen en ook nog een geweldig leven te hebben. De kunst is om balans te krijgen in bijvoorbeeld carrière, relatie en gezondheid.

Deelnemers aan de opleiding treden met elkaar in dialoog, gaan meer op zoek naar ideeën voor positieve verandering, vragen meer betrokkenheid van anderen en worden er meer toe aangezet het toekomstbeeld waar te maken.

 

Gewoon Doen Basic

Durf jij op zoek te gaan naar wie je wilt zijn? Wil jij op een gezonde manier leiding geven aan jezelf? Je zoveel mogelijk goed voelen en doen wat jij wilt? Onafhankelijk van wat anderen van je willen?

De basis voor de opleiding is de methode Gewoon Doen. Deze methode leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt zijn. Je leert dat je jezelf kunt veranderen en ontwikkelt je persoonlijke houding. Met een duidelijke missie, visie en doelen ga jij het leven aan! De basic opleiding van Gewoon Doen helpt je de handvaten te krijgen zodat jij weer vol vertrouwen en met een positieve attitude het leven aangaat. Mental Coaching Gewoon Doen helpt je om tegenslagen als uitdagingen te zien waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens.

De methode Gewoon Doen is niet louter een methode, het is een manier van ZIJN!

Tijdens de opleiding wisselen theorie en praktijk elkaar af. Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. De opleiding geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens. Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je eigen gedrag te sturen. Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline.

De opleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en op jezelf leren coachen.

 

Inhoud

Wat leer je tijdens de opleiding?

 • Doorgronden van het mentale systeem
 • Leider worden over jezelf
 • Omgaan met emoties
 • Gedachten veranderen

Deze opleiding bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand. De basic opleiding wordt met regelmaat door ons georganiseerd, kijk voor het volledige programma in onze Agenda! Kun je jouw gewenste datum niet vinden in onze agenda, neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden. Naast onze bijeenkomsten hebben wij ook de mogelijkheid om op locatie te komen, informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Voor wie?

De opleiding is voor iedereen die zichzelf wil bekwamen in Mental Coaching, meer uit het leven wil halen en beter om wil leren gaan met stress, spanning en emotie. Als persoon, ondernemer, coach, directeur, leider, partner, ouder of als werkgever. Wij hebben al verscheidende soorten mensen met de meest diverse achtergronden en karakters mogen begeleiden naar verdere persoonlijke ontwikkeling.

 

Investering

De totale investering van de Basic opleiding bedraagt ​€750,- BTW vrij. Dit is inclusief readers en studieboeken.

N.B. In veel gevallen worden onze opleidingen in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed door je werkgever, het UWV of andere instanties. Bovendien kun je, als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, de studiekosten aftrekken van je belasting

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je van ons een deelname certificaat.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen beteken of wil je meer weten over één van onze opleidingen? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier, telefonisch of via de mail.

 

Gewoon Doen Pro

Je weet wie je wilt zijn

Gewoon Doen leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt ZIJN. Het is niet louter een methode, het is een manier van zijn… als ondernemer, leider, collega, partner, ouder, teamleider, leraar, werkgever of werknemer. Gewoon Doen is gefocust op anders leren denken, oplossingsgericht en dat met gezond verstand en begint met eerlijk zijn tegen jezelf. Deelnemers treden met elkaar in dialoog, gaan meer op zoek naar ideeën voor positieve verandering, vragen meer betrokkenheid van anderen en worden er meer toe aangezet het toekomstbeeld waar te maken.

Zes bijeenkomsten van drie uur die sterk gericht zijn op leiderschap (over jezelf). Om leren gaan met stress, accepteren, loslaten en het doorgronden van het systeem mens (jezelf).

Hoe ga je om met prikkels van buitenaf?

Hoe hou je balans in carrière, privéleven en gezondheid?

Wat zijn jouw succesfactoren?

 

Inhoud

Wat leer je tijdens de opleiding?

 • Doorgronden van Mental Coaching Gewoon Doen
 • Verdieping in het coachen van jezelf
 • Doorgronden van het communicatieproces
 • Leiderschap op een hoger niveau
 • Weten wie je wilt zijn

 

Voor wie?

Voor iedereen die zich verder wil bekwamen in Mental Coaching.

Je hebt een bijzondere sterke levensmissie. Je weet hoe jouw brein zich voortdurend ontwikkelt en je weet hoe je de juiste keuze moet maken. Je krijgt een goed inzicht in je eigen kracht als coach en leert deze op een natuurlijke, eigen wijze in te zetten. Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen.

Gewoon Doen PRO is gericht op het realiseren van daadwerkelijke gedragsverandering.

 

Investering

​€ 1125,- BTW vrij.

Deze opleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand.

Inclusief readers, studieboeken, koffie en thee.

Je ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding een diploma.

 

Gewoon Doen Master

Doorgroeien in zelfbewustzijn

Het doorgroeien als coach. Alle aspecten van Gewoon Doen kennen. Klaar zijn om een volgende start te maken in je leven, klaar voor de toekomst. Gewapend met een rotsvast geloof in jezelf. Ervan overtuigd zijn dat alles wat je wilt bereiken ook werkelijk mogelijk is.

Je niet gewoon goed voelen, maar buitengewoon goed!

 

Investering

​€ 1475,- BTW vrij.

Deze opleiding bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand.

Inclusief readers, studieboeken, koffie en thee.

Je ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding een diploma.

 

Gewoon Doen Plus

Gewoon Doen Plus is voor cursisten die minimaal Gewoon Doen Basic hebben afgerond en terugval in de oude structuur willen voorkomen.

De basis van Mental Coaching staat, maar er is een continu proces van verandering bezig. De prikkels van buitenaf blijven komen, dat stopt niet meer. Een tsunami van verschillende gedachten. Hoe gaan wij hiermee om?

6 bijeenkomsten per jaar van 2,5 uur om Mental Coaching te onderhouden.

€ 365,- per jaar BTW vrij.

 

Werkgeluk

Waar mensen met elkaar werken zullen op den duur ook situaties ontstaan waar de communicatie niet lekker verloopt of waar niet iedere medewerker even gemotiveerd is.

Wanneer medewerkers weinig betrokken zijn in een organisatie komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart die werk gerelateerd zijn. Werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, hogere kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid.

Betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn niet alleen een verademing voor de sfeer en communicatie in een team, maar ook op de algemene productiviteit en de resultaten van een onderneming.

 

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten?

PROMEG heeft hiervoor in samenwerking met BRAVO Business Coaching een nieuw programma ontwikkeld speciaal voor teams en afdelingen van bedrijven en organisaties. Met behulp van dit programma kijken we samen naar jouw organisatie en geven we je praktische tools om je team binnen een korte tijd hun werkgeluk te laten vergroten.

De bedrijven die reeds gebruik hebben gemaakt van dit programma gaven, zelfs na een langere periode, aan dat het een verademing is gebleken voor de cultuur en de algemene bedrijfsvoering.

 

Voor wie?

Dit programma richt zich op bedrijven en organisaties, die zich willen focussen op het gebied van werkgeluk en hun kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk willen toepassen. De opleiding is in het bijzonder geschikt voor professionals werkzaam binnen het HR-vakgebied, managers, leidinggevenden en ondernemers.

 

Inhoud

De basis van het programma zijn de 5 pijlers, waarop werkgeluk is gefundeerd.

Deze pijlers zijn:

 • Zingeving
 • Relaties
 • Autonomie
 • Persoonlijke groei
 • Vitaliteit

 

Investering

Dit programma bestaat uit 5 bijeenkomsten van 3,5 uur, eens per maand met een totale investering van €1475,- per deelnemer BTW vrij.

Wil je meer weten over dit programma, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

 

Gewoon Doen op de Werkvloer

Een groot deel van onze tijd brengen we door op hetwerk. Hoe zou het zijn om op het werk een geweldige tijd te hebben?

Uit onderzoek blijkt dat je wel 40 tot 50% van je eigengeluk zelf actief positief kunt beïnvloeden!

Hoe kun je jouw werkplezier en werkgeluk zo optimaal mogelijk maken?

PROMEG heeft hiervoor in samenwerking met BRAVO Business Coaching een nieuw programma ontwikkelt op basis van de methode Gewoon Doen, speciaal voor werknemers in bedrijven en organisaties. Met dit nieuwe programma leer je hoe je zelf je eigen werkgeluk kunt vergroten.

 

Inhoud

De inhoud van dit programma kun je vertalen naar de volgende vragen:

 • Hoe ziet jouw invulling van het leven eruit? 
 • Wat, hoe en waarom doe je de dingen, zoals jij ze doet?
 • Hoe onafhankelijk ben je?
 •  Blijf je jezelf ontwikkelen? 
 • Wil je elke dag beter worden en leren van alleervaringen en nieuwe uitdagingen?
 • Werk je elke dag aan je mentale en fysieke gezondheid om je beter te voelen dan goed? 
 • Staat meer energie, meer balans en meer fitheid bovenaan je agenda?

 

Voor wie?

Dit programma richt zich op medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op hun eigen werkgeluk en de kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk zelfwillen toepassen.

 

Investering

Dit programma bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur eens per maand. De investering van  Gewoon Doen op de Werkvloer bedraagt €1000,- per deelnemer.

Dit is inclusief readers, studieboeken, koffie en thee.

Literatuurstudie van circa 2 uur per week.

Wil je deelnemen aan dit programma, vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

 

Gewoon Doen Business

Ervoor kiezen om te investeren in nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden om een start te maken als Mental Coach. Er van overtuigd zijn dat deze levensfilosofie een garantie is voor persoonlijke groei en vooruitgang.

Na het succesvol afronden van de Business opleiding, is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij PROMEG.

De investering hiervoor is € 250,- exclusief BTW per maand. Overeenkomst voor minimaal 3 jaar.

Wij ondersteunen bekwame Mental Coaches in het runnen van hun eigen bedrijf in Mental Coaching ‘Gewoon Doen’ en het geven van individuele coaching en groepscoachingen

Na het succesvol afronden van de Business opleiding ontvang je van ons een diploma en is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij PROMEG.

 

Inhoud

 • Tien bijeenkomsten van drie uur per jaar, alleen voor Business partners
 • Onbeperkte deelname aan opleidingen Basic, Pro, Master en Plus
 • Na succesvolle afronding volgt vermelding en foto op onze website
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van gestandaardiseerde programma’s en presentaties

 

​Een PROMEG Coach

 • Inspireert
 • Heeft persoonlijkheid
 • Heeft een positieve houding
 • Straalt vertrouwen uit
 • Heeft passie
 • Is in staat de diepe bron van emoties aan te spreken
 • Heeft een goede spreekvaardigheid en kan goed spreken in het openbaar
 • Is gericht op het bereiken van doelen
 • Kan in dialoog communiceren, feedback ontvangen en geven
 • Wil samenwerken
 • Is resultaatgericht
 • Zet door
 • Is zeer deskundig en integer
 • Heeft groot empathisch vermogen
 • Heeft alle kennis van de methode ‘Gewoon Doen’

 

Gewoon Doen & sport

Mental Coaching in topsport

Ben coacht met regelmaat (top)sporters. Wat zij allemaal gemeen hebben, is een sterke wil om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Hier zit echter ook een keerzijde aan. Veel sportmensen met talent en aanleg komen niet verder omdat ze niet zijn opgewassen tegen de mentale druk.

Angst en stress kunnen je verlammen en veel ellende veroorzaken, waardoor er niet alleen mentale problemen kunnen ontstaan maar ook fysieke problemen als blessures.

Een goede balans tussen lichaam en geest is daarom van essentieel belang om optimaal te kunnen blijven presteren. Als je eenmaal een indrukwekkende sportprestatie hebt neergezet, dan is het niet makkelijk om met minder genoeg te nemen.

Bij PROMEG begrijpen wij heel goed dat je hierbij alle mogelijke steun kan gebruiken. Ons Gewoon Doen traject voor (top)sporters helpt je om focus te vinden op taakgerichtheid, creativiteit, passie, inzet en beleving. Maar wat vooral belangrijk voor ons is, is dat jij weer vol plezier en zelfvertrouwen gaat sporten zodat jij die winnende mindset creëert.  

Veel sportmensen met talent en aanleg komen niet verder omdat ze niet zijn opgewassen tegen de mentale druk. Angst kan je verlammen en veel ellende veroorzaken. Hoe leer jij je te focussen op plezier, taakgerichtheid, creativiteit, passie, inzet en beleving. Weten hoe je een winnende mindset creëert.

Meer weten over de effecten van Mental Coaching bij topsporters?

Lees hier meer over hoe onze eigen Topcoach Ben Middelkamp Olympisch schaatser Carlijn Achtereekte heeft geholpen om niet alleen het plezier in schaatsen terug te vinden maar ook om te gaan met onvermogende omstandigheden en stress.

Wil je meer weten over ons (top)sport coaching traject, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen je graag van alles over onze werk- en denkwijze.

 

 

You don't have permission to register
X