Image Alt

Personal Training

Personal Training

Bij All it takes gaan we voor een doelgerichte aanpak door middel van een programma op maat en meetbare resultaten. Vanuit onze studio gelegen in Hengelo kunnen wij je voorzien van constructieve fitness sessies met jouw personal trainer.

Bij ons maakt het namelijk niet uit of je nou een beginnende sporter, ervaren sporter, jong of oud bent, wij gaan samen met jou werken aan je fitheid door middel van deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Samen op een verantwoordelijke en effectieve manier naar een gezonder bestaan.

Meer weten over All it Takes of alvast kennis maken met één van onze personal trainers, kijk dan eens op onze teampagina.

Hoe werkt het?

Wij nodigen je van harte uit om een keer langs te komen voor een kennismakinggesprek of stuur ons simpelweg een WhatsApp met jouw vragen of wensen. Tijdens het eerste gesprek gaan we samen met jou kijken naar je doelen en wensen. Aan de hand van factoren als je leeftijd, fysieke eigenschappen en gewoontes stellen we een passend en op maat gemaakt programma samen.

Binnen dit programma behandelen we alle aspecten die belangrijk zijn op de weg naar een gezonder en fitter bestaan. Sporten is namelijk slechts één deel van het rad, wij helpen je binnen dit programma ook verder met voeding, mental coaching en herstel. Uiteraard doen we dit op zo’n manier dat het niet ten koste gaat van het grote genieten in het leven.

Wij zijn erg benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Staat er binnenkort een groot sportevenement op het programma, ben je herstellende van een blessure of wil je simpelweg een fittere versie van jezelf worden?  Wij horen het graag van je.

Bel (06 27 62 39 40), mail, vul onderstaand contactformulier of stuur ons simpelweg een appje en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

WAAROM ALL IT TAKES PERSONAL TRAINING

  • Jij wilt je fit en gezond voelen, zowel fysiek als mentaal;
  • Succesvol worden op alle vlakken in je leven;
  • Word wie je wilt zijn;
  • Voedingsschema t.b.v. jouw doelen;
  • Doelgerichte en op maat gemaakte aanpak;
  • Professionele fysieke en mentale begeleiding;
You don't have permission to register
X