Image Alt

Ons team

Ido Middelkamp

Mijn missie: mensen helpen! Niet alleen door training, want dat is slechts één deel van het verhaal. Ook mental coaching speelt een belangrijke rol. Ik vind het prachtig om een bijdrage te leveren aan het feit dat iemand zich blijer gaat voelen. Iedereen is anders en ieder heeft een ander doel. Maar altijd komt dat moment waarop je de progressie ziet, zowel mentaal als fysiek. Dat is onbetaalbaar!

Trainen met mij staat garant voor een goede flow. Oog hebben voor hoe je je voelt, dat vind ik ontzettend belangrijk. Net als het goed eindigen van een training en dus met een super goed gevoel naar huis gaan. Dat wil toch iedereen?!

Als ik zelf train doe ik graag een high intensity training. En waar je me echt mee kunt prikkelen? Daag me uit om iets te doen en ik ga het proberen of net zo lang trainen tot ik het kan. Ik hou ontzettend van competitie.  En van chocolade M&M’s, dat is mijn guilty pleasure. Ja, dat hebben personal trainers ook! 😉

Renzo Ticheloven

Je lichaam kan vaak meer dan je denkt. Ik vind het daarom super om mensen opnieuw te leren bewegen en uit te leggen hoe het lichaam werkt. Binnen ons team sta ik bekend als de krachtpatser en dat klopt: mijn liefde voor krachttraining kan ik niet verbergen.

Mijn doel: dat je na iedere training het gevoel hebt dat je echt waar voor je geld hebt gehad. Daarom pas ik me graag aan jouw wensen en behoeften aan.  Maar ook al kijk ik altijd naar wat jij nodig hebt, ik ben gegarandeerd mezelf. Dus tijd voor een geintje is er altijd. Graag zelfs! Ik deel graag uit, maar kan ook goed incasseren 😉

Mijn voorkeur voor kracht komt ook terug in de muziek waar ik graag op train en dus ook training op geef: van keiharde rock tot gangsterrap. Toch hou ik aan de andere kant ook erg van motivational speaches. Even focussen, opgepept worden en daarna keihard aan de slag. Lekker!

Mocht je het aandurven om me ’s nachts wakker te maken, dan kan dat altijd voor ijs met melk. Ja, met melk… Gewoon lekker in een bakkie, even roeren en lepelen maar! Welke smaak? Dat maakt me niets uit.

Richard Mast

Als je met mij traint help ik je om meer te bereiken dan je zelf ooit voor mogelijk hield! Samen werken we op een gefundeerde manier aan jouw doel. Dit kan een bepaald streefgewicht zijn, maar ook het volbrengen van een obstacle run, een hardloopwedstrijd of gewoon overall fitter worden. Soms lijken doelen onmogelijk, maar door er stap voor stap naartoe te werken weet ik zeker dat je jezelf kunt verrassen.

Ik heb het zelf ook ervaren: vóór 2011 deed ik eigenlijk niet bijzonder veel aan sport, maar inmiddels loop ik marathons, doe ik mee aan triatlons en wie weet welke nieuwe dingen ik nog ga proberen. Want nieuwe dingen, daar ben ik altijd voor in.

Mijn mensgerichte aanpak staat garant voor een goede balans tussen het mentale en fysieke aspect van trainen. De combinatie van oprechte interesse voor wie je bent én het trainingsdoel voor ogen houden: dat is hoe ik graag werk. Soms moet je gewoon eerst even je verhaal kwijt voordat je lekker aan de slag kunt. Daar maak ik graag ruimte voor, zonder dat het ten koste gaat van je training. Je gaat gegarandeerd met een natte rug naar huis!

Als hardloper en looptrainer weet ik wat het is om af te zien. Als ik train voor een marathon of triatlon leef ik als een monnik. Maar ik ben echt geen heilige, want in de periodes dat ik minder train is dat compleet anders. Bij mij is het alles of niets. En dan drink ik héél graag een pilsje. Nou ja, eentje… 😉

Alwin Derby

Ben jij er klaar voor om volledig commited aan de slag te gaan? Dan ben ik ‘your man’! Want als je er helemaal voor gaat, dan scoor je de beste resultaten en dat is natuurlijk geweldig om samen aan te werken. Het menselijk lichaam is tot zó veel in staat, dat vind ik fascinerend. Je kunt zelf eigenlijk een versie 2.0 van jezelf creëren. En daar help ik je graag bij!

Wat ik belangrijk vind, is dat ik je op je gemak stel. De trainingen bereid ik natuurlijk zorgvuldig voor, maar het aanpassen aan jouw wensen, eventuele blessures of aan je mood van die dag: dát maakt het echt persoonlijk.

Samen volledig committed aan de slag gaan, gaat voor mij verder dan alleen samen trainen. Zo kan het zijn dat ik je ‘the day after’ een appje stuur en uiteraard mag je mij appen als je een vraag hebt over voeding of nét even die extra stok achter de deur nodig hebt. Samen gaan we er 100% voor!

Zelf ben ik sinds enige tijd helemaal gek van boksen. Hier geef ik nu ook training in. Het is zo’n mooie sport en het is gaaf om te zien hoe zelfs de meest fitte sporters binnen 5 minuten helemaal stuk gaan. Het vraagt echt iets van je uithoudingsvermogen.

Ik ben als Personal Trainer altijd bewust van wat ik eet, maar winegums en snoepjes kan ik niet weerstaan. Vooral tijdens het kijken van een film is zo’n zak binnen no-time leeg. Tja, ik ben ook maar een mens…

Binnenkort een keer sparren? Over een versie 2.0 van jezelf of direct met bokshandschoenen aan…?

Wie is all it takes Personal Training?

Wij zijn er, omdat jij je fit en gezond wilt voelen. Zowel fysiek als mentaal. Omdat jij op alle vlakken in je leven succesvol wilt zijn. Omdat je je comfortabel wilt voelen in je relatie, bij je gezin, op je werk, binnen je eigen bedrijf en ZEKER wat betreft je eigen gezondheid en fitheid. Wees eerlijk tegen jezelf en haal het beste uit jezelf. Durf je doelen concreet te maken. Word wie je wilt zijn. Ga zo fit en vitaal mogelijk door het leven, dan geniet je optimaal van al het moois dat het je te bieden heeft.

Erik Boerakker

Train je bij mij, dan kan ik je één ding beloven: ik haal je uit je comfortzone en help je om nét iets verder te gaan dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Eén van mijn favoriete workout nummers is daarom niet geheel toevallig I can’t stop!

Samen zetten we alles op alles om je persoonlijke doelen te halen. Mijn motto: ga voor de beste versie van jezelf. Hoe die versie eruit ziet? Dat verschilt per persoon en is een optelsom van meerdere factoren: je privéleven, werk, sport én voeding.

Wil je perse onder de 80 kilo komen, maar heb je vaak netwerkborrels waarbij je toch graag een biertje drinkt? Dan moet je toch ergens een concessie doen. Maar waar, dat bepaal jij! Want met 83 kilo én af en toe dat biertje kun je ook gezond, fit en gelukkig zijn.

Wat je ook kiest: kwaliteit van leven, dat is waar het om draait!

Ik leid zelf natuurlijk een gezond en actief leven, maar ik kan gewoon níet van de Nutella afblijven. Er moet dagelijks toch echt minimaal één cracker Nutella gegeten worden. Minimaal… Gelukkig kan ik het hebben, want het draait zoals gezegd om die balans.

Zin om je comfortzone te verlaten en te werken aan de beste versie van jezelf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maar be prepared: I can’t stop!

Marjon

Welkom! Ik ben Marjon en sinds september 2023 personal trainer bij All it Takes. Daarnaast ben ik fysiotherapeut met een passie voor het bevorderen van gezondheid en fitheid. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een sterkere, gezondere versie van jezelf.

Mijn benadering van training deels gebaseerd op mijn achtergrond als topsporter in het alpine skiën. De toewijding, discipline en vastberadenheid die ik in mijn sport heb ervaren, vormen een deel van mijn trainingsmethoden. Ik geloof in de kracht van krachttraining en heb zelf een sterke affiniteit met deze vorm van training.

Als fysiotherapeut en personal trainer wil ik jou ondersteunen in je fitnessreis. Of je nu herstelt van een blessure, je prestaties wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, ik ben hier om je te helpen. Mijn specialiteit ligt niet alleen in het begeleiden en uitdagen tijdens de trainingen, maar ook in het integreren van revalidatie en preventieve zorg in mijn aanpak.

Door mijn eigen passie voor sport begrijp ik de uitdagingen en triomfen van een actieve levensstijl. Ik wil je begeleiden en inspireren, en samen werken we aan jouw doelen.

Dus, laten we samen aan de slag gaan! Neem contact met me op om te ontdekken hoe ik je kan helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen.

Tom

Ben je er klaar voor om te achterhalen waar jouw lichaam tot toe in staat is? Dan ben ik ervoor om je begeleiden tijdens dit mooie proces!

Tijdens mijn trainingen gaan we op zoek naar een manier van trainen die past bij jouw als persoon. Binnen mijn trainingen focus ik mij graag op het verbeteren van zowel de kracht als het uithoudingsvermogen. Met deze combinatie zorg ik ervoor dat de trainingen beschikken over veel variatie en nooit saai zijn! Naast deze trainingsstijl vind ik misschien nog wel het belangrijkste dat we een band met elkaar opbouwen. Serieuzere gesprekken en veel kunnen lachen met elkaar is daarom ook erg van belang. Zo ben Ik er heilig van overtuigd dat een transparante communicatie leidt tot een hoge mate van vertrouwen en daardoor keiharde resultaten!

Zelf ben ik ook bloedfanatiek! Ik wil graag winnen en mezelf blijven uitdagen, zowel fysiek als mentaal. Op deze wijze probeer ik dan ook mijn eigen trainingen in te delen. Dat betekent niet dat ik altijd netjes ben… als er chocola aanwezig kan ik het moeilijk weerstaan! Vooral M&M’s 😅

Heb ik je interesse zodanig gewekt dat je nieuwsgierig ben geworden naar hoe jouw persoonlijke proces ingericht zal zijn? Dan zie ik je snel! 👊🏼

Tim

Klaar om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen? Wat voor doel je ook hebt, ik help je deze te bereiken. Samen gaan we keihard werken aan jouw doelen en creëren we een versie van jezelf die je nooit voor mogelijk heb geacht! 

Verantwoord trainen, gezelligheid en plezier gaan hand in hand bij mij! Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dat doe ik door trainingen voor te bereiden op jouw persoonlijke voorkeuren en eventuele fysieke/mentale obstakels. 

Samen werken aan jouw doelen betekent voor mij ook echt samen! Je kan me elke dag appen/bellen met een vraag over je voeding en lifestyle alles is bespreekbaar. Teamwork makes the dream work. 

Die mentaliteit neem ik ook mee naar het voetbalveld! Ik ben al vanaf m’n 5e fanatiek voetballer bij SV Wilhelminaschool en speel momenteel in het eerste team. Daarnaast ben ik zelf regelmatig in de sportschool te vinden! 

Ook ik zondig wel eens🤪! Zowel hartig als zoet gaat er bij mij wel in, maar mij mag je echt wakker maken voor een goed stuk vlees😋

Kom gezellig langs en wie weet gaan wij samen aan je doelen werken💪🏼!

You don't have permission to register
X