Image Alt

Personal trainers

Ido Middelkamp

Koen en Ido Middelkamp - Mental Coaching boek

Mijn missie: mensen helpen! Niet alleen door training, want dat is slechts één deel van het verhaal. Ook mental coaching speelt een belangrijke rol. Ik vind het prachtig om een bijdrage te leveren aan het feit dat iemand zich blijer gaat voelen. Iedereen is anders en ieder heeft een ander doel. Maar altijd komt dat moment waarop je de progressie ziet, zowel mentaal als fysiek. Dat is onbetaalbaar!

Trainen met mij staat garant voor een goede flow. Oog hebben voor hoe je je voelt, dat vind ik ontzettend belangrijk. Net als het goed eindigen van een training en dus met een super goed gevoel naar huis gaan. Dat wil toch iedereen?!

Als ik zelf train doe ik graag een high intensity training. En waar je me echt mee kunt prikkelen? Daag me uit om iets te doen en ik ga het proberen of net zo lang trainen tot ik het kan. Ik hou ontzettend van competitie.  En van chocolade M&M’s, dat is mijn guilty pleasure. Ja, dat hebben personal trainers ook! 😉

Wil jij ook aan de slag met je persoonlijke doelen? Dan sta ik voor je klaar. Als jij je passie en ambitie meeneemt, dan zorg ik voor de juiste begeleiding voor lichaam en geest. Samen gaan we ervoor!

Klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!

Joey van Rhee

Ik ben sinds 1 juni 2018 trainer bij all it takes. Ik ben 25 jaar en opgeven ken ik niet. De laatste 6 jaar was ik topsporter in het wielrennen. Ik werd tweede bij de Nacht van Hengelo. Maar het was tijd voor nieuwe uitdagingen. Ik ben psychomotorische therapeut en houd ervan mensen mentaal en fysiek te trainen. De laatste jaren combineerde ik mijn topsport met 3 middagen werken, waarbij ik kinderen met gedragsstoornissen behandelde. Woorden als ‘ik kan het niet’ en ‘proberen’ staan niet in mijn woordenboek. Mijn motto: genieten van alles wat je doet en kijk om je heen hoe mooi je jouw leven kunt maken.

Kennismaken met mij? Graag! Plan hier een intake.

Renzo Ticheloven

Je lichaam kan vaak meer dan je denkt. Ik vind het daarom super om mensen opnieuw te leren bewegen en uit te leggen hoe het lichaam werkt. Binnen ons team sta ik bekend als de krachtpatser en dat klopt: mijn liefde voor krachttraining kan ik niet verbergen.

Mijn doel: dat je na iedere training het gevoel hebt dat je echt waar voor je geld hebt gehad. Daarom pas ik me graag aan jouw wensen en behoeften aan.  Maar ook al kijk ik altijd naar wat jij nodig hebt, ik ben gegarandeerd mezelf. Dus tijd voor een geintje is er altijd. Graag zelfs! Ik deel graag uit, maar kan ook goed incasseren 😉

Mijn voorkeur voor kracht komt ook terug in de muziek waar ik graag op train en dus ook training op geef: van keiharde rock tot gangsterrap. Toch hou ik aan de andere kant ook erg van motivational speaches. Even focussen, opgepept worden en daarna keihard aan de slag. Lekker!

Mocht je het aandurven om me ’s nachts wakker te maken, dan kan dat altijd voor ijs met melk. Ja, met melk… Gewoon lekker in een bakkie, even roeren en lepelen maar! Welke smaak? Dat maakt me niets uit.

Is mijn krachtige en persoonlijke aanpak jouw smaak?  Neem dan contact met me op en plan hier een intake.

 

Mental Coaching en Sport

Jan-Erik Boerakker

 

Train je bij mij, dan kan ik je één ding beloven: ik ga je uit je comfortzone halen en help je om nét iets verder te gaan dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Een van mijn favoriete workout nummers is daarom niet geheel toevallig I can’t stop!

Samen zetten we alles op alles om je persoonlijke doelen te halen. Mijn motto: ga voor de beste versie van jezelf. Hoe die versie eruit ziet? Dat verschilt per persoon en is een optelsom van meerdere factoren: je privéleven, werk, sport én voeding. Wil je perse onder de 80 kilo komen, maar heb je vaak netwerkborrels waarbij je toch graag een biertje drinkt? Dan moet je toch ergens een concessie doen. Maar waar, dat bepaal jij! Want met 83 kilo én af en toe dat biertje kun je ook gezond, fit en gelukkig zijn. Wat je ook kiest: kwaliteit van leven, dat is waar het om draait!

Ik leid zelf natuurlijk een gezond en actief leven, maar ik kan gewoon níet van de Nutella afblijven. Er moet dagelijks toch echt minimaal één cracker Nutella gegeten worden. Minimaal… Gelukkig kan ik het hebben, want het draait zoals gezegd om die balans.

Zin om je comfortzone te verlaten en te werken aan de beste versie van jezelf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maar be prepared: I can’t stop!

Klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!

John Heron

Binnenkort lees je hier meer over John. Kun je niet wachten? Plan dan hier alvast een intake.

Wie is all it takes Personal Training?

Wij zijn er, omdat jij je fit en gezond wilt voelen. Zowel fysiek als mentaal. Omdat jij op alle vlakken in je leven succesvol wilt zijn. Omdat je je comfortabel wilt voelen in je relatie, bij je gezin, op je werk, binnen je eigen bedrijf en ZEKER wat betreft je eigen gezondheid en fitheid. Wees eerlijk tegen jezelf en haal het beste uit jezelf. Durf je doelen concreet te maken. Word wie je wilt zijn. Ga zo fit en vitaal mogelijk door het leven, dan geniet je optimaal van al het moois dat het je te bieden heeft.
You don't have permission to register
X