Image Alt

Onze trainingen

Personal Training

Bij All it takes gaan we voor een doelgerichte aanpak door middel van een programma op maat en meetbare resultaten. Vanuit onze studio gelegen in Hengelo kunnen wij je voorzien van constructieve fitness sessies met jouw personal trainer. Bij ons maakt het namelijk niet uit of je nou een beginnende sporter, ervaren sporter, jong of oud bent, wij gaan samen met jou werken aan je fitheid door middel van deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Meer lezen.

Wij nodigen je van harte uit om een keer langs te komen voor een kennismakinggesprek of stuur ons simpelweg een WhatsApp met jouw vragen of wensen.

Mental Coaching

Bij All It takes dagen we je graag uit om het beste uit jezelf te halen door middel van zowel fysieke begeleiding als een stukje mentale begeleiding. Bij sporten houdt het namelijk niet op, als fitness-professionals begeleiden wij je stukje bij beetje naar een gezondere leefstijl. Het is namelijk niet alleen belangrijk om fit te worden maar ook fit te blijven en dit met een methode en tempo dat past bij jouw levensstijl.

Wij helpen je jouw leefstijl aan te passen op een manier die bij jou past. Een levensstijl die jij volhoudt en die dus voor structurele verandering zorgt. Een belangrijk onderdeel hierbij is het stukje mental coaching, zowel fysiek als mentaal gaan we jouw grenzen verleggen. Meer informatie.

Fit For Business (BF)

Bedrijfsfitness

Je kunt bij ons als individu, met collega’s in een groepsverband of met het gehele bedrijf aan de slag met personal training, mental coaching en voedingsadvies.

Ons ‘fit for business’ concept kent 3 pijlers:

  1. Sporten voordat je aan je werkdag begint (fit je dag beginnen);
  2. Sportief vergaderen (korte training, daarna lekker vergaderen);
  3. Bedrijfsfitness (éénmalig, óf structureel op een vast moment in de week samen met je collega’s/medewerkers trainen).

Klik hier voor meer informatie over fit for business.

Small Group

Trainingen op hoge intensiteit (HIIT) zijn heel effectief, maar alleen als je ze correct uitvoert. Daarom is onze 12-durende basistraining hieraan voorafgaand onmisbaar. Je traint ‘full body’ op hoge intensiteit: met meerdere pieken tijdens een training. HIIT betekent écht meer spieren en minder vet in minder tijd.

We stemmen de training af op het niveau van de groep, maar houden wel rekening met individuele trainingsdoelen. Je traint dus nooit te licht of te zwaar, omdat je altijd een tandje bij of terug kunt zetten.

Heb je minimaal 12 weken een goede basis gelegd met personal training? Dan zijn onze Small Group Trainingen een mooie aanvulling of vervolg.

Fitness boksen

Tijdens fitnessboksen combineren we bokstechnieken met core-, kracht- en conditietraining. Een pittige maar heerlijke full body workout! Tijdens de (no-full contact) boks trainingen worden er heel wat calorieën verbrand en meerdere spiergroepen getraind. Denk je dat het iets voor jou is? Kom een van de groepslessen uittesten in Hengelo.

Meer weten over fitnessboksen? Klik op de link.

Bootcamp

Onze Bootcamp is een combinatie van lekker hardlopen gecombineerd met een bootcamp. In de natuur trainen op een afwisselend parcours om zodoende alle motorische vaardigheden te trainen.  Onze trainers zorgen ervoor dat de bootcamp sessies zodoende worden aangepast dat ze aansluiten bij jouw doelen. Zo zorgen wij ervoor dat de bootcamp leuk en effectief wordt gemaakt voor iedere deelnemer. Dit doen wij volledig volgens ons ‘3V-model’’: variatie, vies worden & vrolijkheid

Klik hier voor meer informatie over de bootcamp.

Outdoor Trainingen

Altijd al een 5km, 10km, halve of misschien zelfs een hele marathon willen lopen? Met de juiste aanpak en begeleiding loop je makkelijker, beter en fijner!

We trainen gericht in verschillende trainingsvormen zoals interval, Fartlek (vaartspel), duurlopen, tempolopen en heuveltraining. Daarnaast is er aandacht voor loophouding, loopefficiency en looptempo.

Blessurepreventie, het juiste schoeisel, wat te dragen bij welk weer en nog vele andere zaken komen aan bod.

De krachttrainingen in de studio zijn erop gericht zijn om het hardlopen makkelijker te maken en de blessuregevoeligheid verder af te laten nemen. Er is aandacht voor benen, billen, core en andere ondersteunende spiergroepen bij hardlopen. En natuurlijk wordt er samen hardgelopen. En gelachen, want samen hardlopen is leuker!

You don't have permission to register
X