Bedrijfsfitness-Twente

Bedrijfsfitness

Fit for Business

Ons ‘fit for business’ concept kent 3 pijlers:

  1. Sporten voordat je aan je werkdag begint (fit je dag beginnen)
  2. Sportief vergaderen (korte training, daarna lekker vergaderen)
  3. Bedrijfsfitness (éénmalig, óf structureel op een vast moment in de week samen met je collega’s/medewerkers trainen)

Je kunt bij ons als individu, met collega’s in een groepsverband of met het gehele bedrijf aan de slag met personal training, mental coaching en voedingsadvies. Bij sporten houdt het bij ons namelijk niet op, samen werken we aan een gezondere levensstijl op alle vlakken. Vanuit onze studio gelegen in Hengelo kunnen wij je voorzien van constructieve fitness sessies. Meer weten over de individuele trainingen, bekijk dan eens onze ‘personal-training’ pagina.

Bedrijfsfitness Twente

Ben jij op zoek naar bedrijfsfitness in de omgeving Overijssel of daarbuiten? Wil je dat jouw medewerkers fit blijven, genieten van meer energie en een verbeterende conditie? Lekker samen sporten, lachen en ondertussen werken aan een verbeterd uithoudingsvermogen. Ons trainingsprogramma voor bedrijven helpt bij het verlagen van het stressniveau op de werkvloer en bevordert het tegengaan van ziekteverzuim.  En natuurlijk wordt er samen gesport. En gelachen, want samen sporten is leuker!

Wij bieden een breed scala trainingen en diensten aan die geschikt zijn voor alle werknemers. Zo kun je bij ons terecht voor boks trainingen, bootcamps, personal training en mental coaching. Haal het beste uit jezelf en uit jouw bedrijf!

Waarom bedrijfsfitness?

  • Betere sfeer en teamspirit;
  • Fittere werknemers;
  • Productiviteit verhogend;
  • Vakkundige begeleiding;
  • Een heerlijk anti-stress moment met het hele team;
  • Verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s.

Wil je meer informatie over Fit For Business of bedrijfsfitness in Hengelo, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bel (06 27 62 39 40), mail, vul het contactformulier hieronder in of stuur ons simpelweg een appje. We vertellen je graag meer over deze unieke manier van teambonding en hoe dit de werksfeer kan verbeteren.

Ik wil meer informatie

Onze trainingen

Wij bieden een breed scala trainingen en diensten aan die geschikt zijn voor alle werknemers. Zo kun je bij ons terecht voor boks trainingen, bootcamps, personal training en mental coaching. Haal het beste uit jezelf en uit jouw bedrijf!

Ben je enthousiast geworden over bedrijfsfitness, neem contact op en wij vertellen je graag meer over dit unieke bedrijfsconcept. Benieuwd naar al onze trainingsvormen, kijk dan eens op onze diensten pagina.

You don't have permission to register
X