Image Alt

Onze klanten vertellen

Franz

Shapen en afvallen

“Ik sport nu al geruime tijd bij all it takes en heb mij nog nooit zo fit en sterk gevoeld. Tientallen kilo’s afvallen en mijn onderrug problemen zijn nu ook verleden tijd.
Door all it takes ben ik mijn lichaam beter gaan leren kennen en begrijpen, waardoor ik soms even een stapje terugneem om er vervolgens weer twee vooruit te kunnen zetten!”

Henk

Ondernemend én fit

“Ik ben ondernemer en heb een druk en soms chaotisch leven, en weinig tijd om te sporten. all it takes heeft mij geleerd tijd te maken om te sporten. Sinds ik deze investering in mijn gezondheid heb gedaan heb ik mij nog nooit zo fit en energiek gevoeld!
De mannen van all it takes weten precies wat ze doen en leveren echt maatwerk van hoge kwaliteit.

Widya

Me time, back to shape!

“Als fulltime student met sociale activiteiten en bijbaantjes is het soms lastig om ook nog eens tijd vrij te maken om sporten én op mijn voeding te letten. All it takes heeft geleerd hoe ik dit alles kan combineren en hier een mooie balans in te vinden. Sporten én op mijn voeding letten hoort nu gewoon bij mijn levenstijl en daar ben ik all it takes zeer dankbaar voor!”

Roelle

Topsporter

“All it takes heeft mij geholpen enorme stappen te maken als topsporter, zowel mentaal als fysiek! Om de beste tijden te kunnen zwemmen is alleen trainen in het water niet genoeg, mijn lichaam moest sterker en nóg explosiever worden om het beste uit mijn sport te halen.

Hier heeft All it takes mij fantastisch in weten te begeleiden door trainingen op maat te maken, specifiek voor dat geen wat mij lichaam nodig heeft.”

Jojanneke

Afvallen en back to shape!

“Afvallen was iets wat ik al geruime tijd op mijn planning had staan, maar het ECHT willen en er alles voor over hebben was helaas nog niet het geval. Totdat ik op een dag besefte dat dit lichaam niet meer paste bij de persoon wie ik was.
Via vrienden werd all it takes mij aanbevolen, de afspraak met Ido was gemaakt en er was geen weg meer terug. Ik durf met 200% zekerheid te zeggen dat het maken van die afspraak een van de beste beslissingen ooit is geweest in mijn leven, want 1 jaar later en 30 kg lichter ben ik nog nooit zo gelukkig geweest. Ik voel me fitter, sterkter en heb meer zelfvertrouwen dan ooit.
Ik heb nog een lange weg te gaan, maar bring it on want ik ben nog lang niet klaar om nog meer fantastische resultaten te gaan boeken met all it takes!”

You don't have permission to register
X